Zeilen, Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest, Locatie, Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Slaapschip, Hotelschip, Luxe, Events, Avontuur, Schoolreis

English VersionDeutscher Version

Hotelschip

Managementtraining, congres, teambuilding, bruiloft, vergadering

Bar ruim en warm ingericht. Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Het schip is uitstekend geschikt voor onder andere teambuilding, presentaties, vergaderingen, motivatiebijeenkomsten, incentive, staf- en kader-overleg, trainingen en cursussen, hotelovernachtingen tijdens beurzen, bruiloften of congressen.

Ook in het zomerseizoen kan ze gehuurd worden als hotelschip.
Het schip is enkel in zijn geheel te huur.
Zie ook de pagina prijzen.Heerlijke ruim verblijf geschikt voor managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Na een drukke dag komt u aan boord tot rust met een smakelijke maaltijd of een drankje aan de bar. U kunt 's avonds ook uw relaties uitnodigen voor een informele bespreking of met uw medewerkers onderling de werkzaamheden van de dag evalueren. Kijk ook eens bij catering.

Met de zeilvaart uit de 19-de eeuw als decor voor ontmoetingen in een luxe ambiance zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich onbekommerd kunt ontspannen of vergaderen.

Meer informatie over de kamers vind u bij de pagina accomodatie.


naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: Admiraal van Kinsbergen     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional